Cikkszám: JS-423314
Márka: Piatnik

750 Ft
KOSÁRBA TESZEM
  • Futárszolgálat (már 1.690 ft-tól)
  • GLS csomagpont (már 1.490 ft-tól)
  • Személyes átvétel Fehér úti átvételi ponton (250 Ft)
Csomag feladás általában 1 munkanap.
A lapokon a csodaszép és érdekes autók képei mellet rengeteg műszaki adatot is megtudhatsz. Az autóskártyákkal játszani roppant egyszerű, hiszen csak ki kell választani egy, az autóra jellemző értéket, és a játék során azok kerülnek összehasonlításra. Rajtad áll, hogy melyik értéket veszed alapul, a végsebességet vagy épp az autó erejét meghatározó lóerőket. Akinek a választott értéke nagyobb, az nyer, és viszi a kijátszott lapokat. A nyertes az, aki az összes lapot be tudja gyűjteni.
Anyaga: Papír
5 éves kortól ajánlott. A lapokon a csodaszép és érdekes autók képei mellet rengeteg műszaki adatot is megtudhatsz. Az autóskártyákkal játszani roppant egyszerű, hiszen csak ki kell választani egy, az autóra jellemző értéket, és a játék során azok kerülnek összehasonlításra. Rajtad áll, hogy melyik értéket veszed alapul, a végsebességet vagy épp az autó erejét meghatározó lóerőket. Akinek a választott értéke nagyobb, az nyer, és viszi a kijátszott lapokat. A nyertes az, aki az összes lapot be tudja gyűjteni.

Ez a csomag kártya a legnagyobb gyárak leghíresebb modelljeit szedte egy csokorba. A lapokon a csodaszép és érdekes sportautók képei mellett rengeteg műszaki adatot is megtudhatsz. Az autóskártyákkal játszani roppant egyszerű, hiszen csak ki kell választani egy, az autóra jellemző értéket, és a játék során azok kerülnek összehasonlításra. Rajtad áll, hogy melyik értéket veszed alapul, a végsebességet vagy épp az autó erejét meghatározó lóerőket. Akinek a választott értéke nagyobb, az nyer, és viszi a kijátszott lapokat. A nyertes az, aki az összes lapot be tudja gyűjteni.

Anyaga: Papír

5 éves kortól ajánlott.