Cikkszám: IMO-DG-30655
Márka: DUO Gift

15.490 Ft 16.990 Ft

KOSÁRBA TESZEM
  • Futárszolgálat (már 1.690 ft-tól)
  • GLS csomagpont (már 1.490 ft-tól)
  • Személyes átvétel Fehér úti átvételi ponton (250 Ft)
Csomag feladás általában 1 munkanap.

A pipacsos üveg teáskanna porcelán szűrővel és alján melegítővel egy gyönyörű és praktikus tárgy a teakészítés és az teázás szerelmeseinek.
A pipacsos mintázat és a porcelán szűrő összeköti a minőségi teázást a művészi megjelenéssel.

A kanna hőálló üvegből készül, amely áttetsző és tartós. A pipacsos minta a melegítőt és a porcelán szűrőt tetővel díszíti, amely romantikus és kifinomult érzetet kelt. A pipacsok élénk piros színei összehangolódnak a természet szépségével és a meleg italok élvezetével. A kanna tetején található szűrő lehetővé teszi, hogy a tea könnyen készüljön el, miközben a leveleket vagy a teafüveket visszatartja, így egy tiszta és ízletes italt kínál.
A melegítő alj porcelánból készült. A melegítő aljába teamécsest helyezve melegen tartja a teát akár egy kellemes beszélgetés alatt is.

A pipacsos kanna szűrővel tökéletes választás mindazoknak, akik a minőséget és az eleganciát keresik a tea vagy kávé készítés során. A kanna maga önmagában is műalkotás, amely a teafőzés folyamatát varázslatos élménnyé teszi.
Emellett az ilyen termék tökéletes ajándék lehet azoknak, akik a tea vagy kávé világát szeretik és értékelik a szép kiegészítőket otthonukban.

Porcelán szűrővel rendelkező üveg teáskanna űrtartalma: 1000 ml.
Átmérője 14,5 cm, magassága 6/13,5/19,5 cm, szélessége füllel 21,5 cm.
Mosogatógépben mosható.
Anyaga: üveg, porcelán.